m

byFeelingz Bruidsfotografie

Home  /  Weddingstories   /  Bruiloft kasteel de Keverberg Kessel, Bart & Susan
Bruidsfotograaf - de Keverberg -Kessel

Onze laatste bruiloft van dit seizoen. Susan en Bart geven elkaar het ja-woord bij kasteel de Keverberg in Kessel.

De dag start voor Susan bij haar ouderlijk huis en Bart is in hun eigen huis. Beide maken ze zich klaar voor de grote dag. Ook de kinderen krijgen mooie kleding aan, met leuke details op de sokken.

Het trouwvervoer arriveert, een vw busje. Susan word hiermee naar de trouwlocatie gebracht waar Bart al op haar staat te wachten. 
De first look, door een erehaag van de dag gasten loopt Susan met haar vader en de kindjes naar haar aanstaande.  Een mooi momentje samen om vervolgens naar de ‘binnentuin’ te gaan voor de ceremonie.

Na de ceremonie werden de felicitaties in ontvangst genomen en werd iedereen uitgenodigd voor een lunch. Eenmaal klaar met de lunch namen we het bruidspaar mee voor de fotoshoot rondom het kasteel. Het zonnetje, wat die dag gelukkig scheen, maakte het wat aangenamer, want wat was het koud. 

Even opwarmen binnen voordat het toast moment kwam. Een bedankwoord door Bart werd uitgesproken.
Voor ons zat het er nu even op, het bruidspaar ging dineren. Na zelf een hapje gegeten te hebben keerde we terug naar het kasteel. Alles voorbereiden voor de feestavond. Het bruidspaar en alles gasten voor de avond kwamen binnen. 

Een drankje en een hapje werd genuttigd waarna de openingsdans kwam.  Met de kinderen werd de dans begonnen waarna het bruidspaar samen de dans afsloten. Alle gasten werden verzocht de dansvloer op te komen om er een knallend feest van te maken.

Susan en Bart, wij hebben genoten en jullie hopelijk ook.
Heel veel geluk en liefde toegewenst.

Close

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo