Afgelopen zaterdag, een warme zonnige dag, mochten we de bruiloft van Kevin en Nadine vastleggen.
In de ochtend mocht Chantal bij Nadine starten in haar ouderlijk huis. Ivo startte bij Kevin in hun huis. Hun dochtertje was bij Nadine aanwezig en vond alles maar reuze interessant. Er waren al genoeg emotionele momentjes deze ochtend wat veel beloofde voor de rest van de dag.

Nadine en June waren nog maar net aangekleed of we hoorde Kevin al aan komen rijden, de deurbel ging. Nadine maakt de deur open en ze keken elkaar bewonderend aan. Wat zagen ze er toch prachtig uit.

Met het VW busje vertrokken we voor de fotoshoot. Eerst een aantal foto’s met June erbij. Dit was toch wel een uitdaging met een meisje van 2. Bij de molen en stukje door het bos om wat foto’s te maken. Vervolgens reden we naar de Biesenhof. Hier werd June door de oppas opgevangen zodat we met het bruidspaar nog even samen foto’s konden maken. Niet heel lang want de temperatuur was al flink gestegen.

Na de shoot had het bruidspaar even tijd om zich terug te trekken en op te frissen. Langzaam kwamen de gasten aan, die op het veld plaats mochten nemen voor de ceremonie. Een parasolletje was geen overbodige luxe met dit weer. Het bruidspaar kwam aanrijden in het busje. Kevin liep naar voor en wachtte op zijn Nadine die weggegeven werd door haar moeder en haar zus.

Tranen vloeide tijdens de ceremonie, het gemis van de vader van Nadine was merkbaar, maar hij werd op een mooie manier betrokken bij deze dag.

Na het ja-woord, de kus en de ringen was het tijd om de schaduw op te zoeken. Op het terras van de Biesenhof werd een drankje geschonken en kon er geproost worden op het kersverse bruidspaar. De taart werd aangesneden en iedereen genoot van het hapje en een drankje. Voor de kinderen was er genoeg speelplezier in de speeltuin. 

Een relaxte middag waarbij geborreld werd, werd afgesloten met een barbecue. 

Nadat het bruidspaar zich even weer opgefrist had was het tijd voor het avondfeest. Op gepaste wijze werd het feest gevierd. Een openingsdans door het bruidspaar en waar Kevin voor gezorgd had, een vader dochter dans. Helaas kon dit niet met de vader maar Kevin had geregeld dat moeder en zus dit op zich wilde nemen. Na deze dans was het voor ons tijd om te gaan.

Wij hebben genoten op deze warme zonnige maar vooral ontspannen dag.
Kevin en Nadine, gefeliciteerd en heel veel geluk met jullie huwelijk.

Locatie: Biesenhof Geleen
Visagie: Maud Douven
VW Bus: Theo Vossen
Bruidstaart: bakkerij Voncken kerkrade
DJ: Robin Eygelshoven