m

byFeelingz Bruidsfotografie

Home  /  Weddingstories   /  Bruiloft Auberge de Rousch- Heerlen – Elmar & Dio

Afgelopen week mochten we het laatste huwelijk van dit seizoen fotograferen. Een huwelijk om nooit te vergeten.

De bruid en bruidegom maakte zich klaar voor hun grote dag waarna Elmar, Dio bij haar ouderlijk huis kwam ophalen. Wat zagen ze er prachtig uit. Nadat ze elkaar bewonderd hadden was het tijd om de auto in te gaan en naar de fotolocatie te rijden. Het zat wat tegen met de auto, de sleutel brak in het contactslot af!  Help, wat nu? Gelukkig kon de auto alsnog gestart worden om zo naar de trouwlocatie te rijden.

Tijd voor de fotoshoot, even tijd met z’n 2 om te genieten van hun dag voordat de ceremonie zou gaan beginnen. Compleet corona proof zaten de gasten op afstand en per gezin bij elkaar. Een bijzondere ceremonie, er waren zoveel gasten die deze dag er niet bij konden zijn. Maar zonder dat het bruidspaar het wist, was er een filmpje gemaakt waar al deze gasten het kersverse bruidspaar feliciteerde aan het einde van de ceremonie. 

De taart, de toost allemaal momenten wat het liefste met iedereen gezellig gevierd zou moeten worden, maar in deze tijd momenteel niet mogelijk was. Maar Elmar en Dio zijn niet voor 1 gat te vangen en hebben hier een oplossing voor. De taart werd traditioneel aangesneden door het bruidspaar, waarna iedereen een stukje netjes mee naar huis kreeg zodat er alsnog genoten kon worden van de taart.

Genieten van een diner met het gezelschap zat er vandaag niet in, maar het bruidspaar mocht wel in een hotel in de (bruids)suite genieten van hun huwelijksnacht met een diner voor hun 2 vooraf. 

Ondanks alle maatregelen waar het bruidspaar zich aan moest houden hebben ze genoten en een mooie dag gehad. En volgend jaar, doen ze het feest nog eens dunnetjes over met alle gasten erbij die ze er graag bij wilde hebben.

Elmar en Dio, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk.

Close

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo