m

byFeelingz Bruidsfotografie

Home  /  Weddingstories   /  Bruiloft Kasteel Limbricht – Ruby en Jessica

Kasteel Limbricht, een mooie locatie om te mogen trouwen. Zo ook Ruby en Jessica. Een samengesteld gezin met samen 5 kinderen, die hier hun dag, samen met vrienden en familie, gaan doorbrengen.

Het was al weken goed weer en de temperaturen waren ook vandaag flink hoog. Chantal mocht starten bij de bruid in hun huis en Ivo bij de bruidegom in Hotel Merici. 
Het was een drukte van jewelste bij Jessica thuis. De kinderen, bruidsmeisjes en enkele familieleden waren aanwezig. Terwijl de bruid in de make-up zat, en haar haren gedaan werden, zorgden iedereen dat ze klaar waren voor de grote dag. De limousine arriveert, nog even de jurk aan, sieraden om, waarbij Jessica geholpen werd door haar 2 oudste dochters.

Ondertussen heerst er in het hotel bij Ruby en zijn gevolg een ontspannen sfeer. Iedereen maakte zich ook daar klaar voor de grote dag, en gingen gezamenlijk met de limousine naar Kasteel Limbricht.

Ruby zou zijn Jessica pas zien in de trouwzaal. Buiten wachtte familie en vrienden Jessica op, die ietwat vertraagd aan kwam. Iedereen werd in de zaal verwacht voor de ceremonie. Bij de nog zo ontspannen Ruby was inmiddels de spanning van zijn gezicht af te lezen toen eerst de bloemen meisjes, bruidsmeisjes en daarna Jessica onder begeleiding van haar broer naar voren werd gebracht. 
De ceremonie volgde met een presentje op het einde voor Ruby en de kinderen namens Jessica.

Tijd voor felicitaties aan het bruidspaar, cadeaus in ontvangst nemen en de taart aansnijden. Er werd genoten van de taart en een drankje onder de schaduw van de grote boom op de binnenplaats, waarna het bruidspaar zich even terugtrok voor de fotoshoot. Het kasteel heeft zoveel mooie aspecten, de doorgang het terrein op, de binnenplaats, maar ook de trappenhal binnen met de mooie gang.
Na de fotoshoot was het tijd voor het diner, alle gasten verzamelde zich aan een lange tafel op de binnenplaats, daar werd er gezamenlijk gegeten. Na een hapje mee gegeten te hebben zat onze taak erop. Ook Ruby en Jessica sloten de dag af met het diner.

We hebben genoten van de zonnige, warme dag en zijn blij dat we op deze locatie jullie vast hebben mogen leggen.

Close

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo