m

byFeelingz Bruidsfotografie

Home  /  Weddingstories   /  Bruiloft La Sonnerie Eindhoven – Kevin & Anouk

Afgelopen zaterdag stapte Kevin en Anouk in het huwelijksbootje. Voor ons de eerste bruiloft dit jaar. We waren heel benieuwd hoe dit ging verlopen.

Anouk zat al vroeg in de voorbereidingen, make-up, haar alles werd netjes verzorgd. Terwijl er bij Anouk nog hard gewerkt werd was Kevin al ver aangekleed. De finishing touch werd door moeder verzorgd, de corsage werd aangebracht.

Tijd om het trouwvervoer op te halen. Kevin is buschauffeur en hoe cool is dat om zijn bruid met een bus op te halen. Nou ja ophalen, de first look was niet bij het ouderlijk huis maar bij een mooi stukje natuur. Vol spanning staat Kevin op zijn Anouk te wachten en wat vond hij haar mooi!

Nadat het paar elkaar eens goed bekeken hadden was het tijd voor de fotoshoot. Vol goede moed vertrokken we de natuur in, maar al snel vielen de eerste druppels. We besloten terug te lopen. Gelukkig hadden we de bus waar we in konden schuilen, dan maken we daar toch ook maar gelijk even een foto. Nog even naar buiten zodra het weer droog is en dan tijd om te vertrekken naar La Sonnerie waar ze elkaar het ja-woord geven in een prachtig kleurend kapelletje.   

Na de ceremonie volgde er een toast moment en werd de bruidstaart aangesneden. Ook hadden de collega’s een verrassing voor het bruidspaar dat nu gepresenteerd werd. 

Even nog iedereen het bruidspaar laten feliciteren, maar dan is het toch echt tijd om met z’n alle de bus in te gaan. Corona proof, iedereen met mondkapjes op de bus in, op weg naar de kerk. 

Traditioneel, net als bij de ceremonie, gaf nu ook de vader van bruid zijn dochter weg. Een bijzonder moment tussen vader en dochter, waarna de kerkdienst begint. Ook hier op afstand vanwege de richtlijnen. Het koor waar Kevin bij drumt mocht niet komen zingen, maar dat wil niet zeggen dat ze niet bij het verlaten van de kerk buiten op het bruidspaar staan te wachten, weliswaar niet met gezang.

Helaas mocht de feestavond niet door gaan, maar er waren wel genodigden om het bruidspaar na de dienst te feliciteren.  Zodra iedereen dit gedaan had vertrok het bruidspaar en de gasten, met de bus, weer terug naar La Sonnerie. Hier volgde een diner in bbq vorm, heerlijke hapjes die vers van de bbq kwamen. Het voordeel van geen feestavond, is dat er wel uitgebreid en gezellig getafeld kan worden.

Ondanks alle maatregelen kijken wij terug op een mooie bruiloft, wij hebben genoten en verwacht het bruidspaar ook.

Kevin en Anouk, nogmaals gefeliciteerd met jullie huwelijk.

Comments

 • Yvonne vd Donk
  12 juli 2020

  Dat ziet er prachtig uit! Jullie zijn een geweldig stel; heel veel geluk samen!

 • Ria van Luijtelaer
  12 juli 2020

  Mooie foto’s, ziet er gezellig uit

 • Ine nijssen
  12 juli 2020

  Anouk en kevin gefeliciteerd met jullie huwelijk en nog heel veel geluk sanen..

 • Riny&Chrisje Pasmans
  12 juli 2020

  Hartelijk gefeliciteerd Kevin & Anouk met jullie huwelijk ❤️
  Wensen jullie alle geluk van de wereld toe en een lang en gelukkig samenzijn ?

  Riny&Chrisje ?

 • Evert Heger
  13 juli 2020

  Van harte gefeliciteerd en veel geluk samen voor de toekomst, zo te zien is de start al top geweest.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Close

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo