Zaterdag 1 september stapte Wendy en Jeroen in het huwelijksbootje. Een zonnige dag maar niet te warm. Halverwege de ochtend mochten wij ons verzamelen bij het bruidspaar. Ivo startte bij het huis van Wendy en Jeroen om daar de voorbereidingen van Jeroen vast te leggen. Chantal mocht starten bij Wendy in het Beaumont hotel. In een mooie suite, onder het genot van een champagne ontbijt, waren de voorbereidingen al in volle gang. 

Make up klaar, haren in perfectie, nu nog de jurk aan en de sieraden om, Wendy is er klaar voor. Jeroen was inmiddels aangekomen in het hotel en wachtte geduldig op zijn bruid. Na de eerste ontmoeting waarbij familie en vrienden aanwezig waren, volgde de fotoshoot. Een wandeling vanaf Wijk via het stadspark en vervolgens door de binnenstad, Maastricht kent zoveel leuke plekjes om foto’s te maken. 

Tal van felicitaties ontving het bruidspaar tijdens de wandeling, wat had je anders verwacht op zaterdag, lopend door Maastricht in bruidskleding. Iedereen is nieuwsgierig en blijft even staan kijken en feliciteert het bruidspaar. Een tussenstop bij Kafethéa voor een lunch, en dan door naar het stadhuis. Een mooie ceremonie volgde waarbij beide moeders aan het woord kwamen. Nog een groepsfoto voor het stadhuis voordat iedereen richting de Maas liep. 

We werden verwacht bij van Stiphout, er volgde een vaart met de boot en de bruidstaart werd aangesneden, waarna we na zo’n 2 uur varen aan mochten meren. Een kleine bergbeklimming omhoog bracht ons naar de mooie sfeervolle locatie Slavante. Na een speech en een drankje werden de groepsfoto’s gemaakt alvorens er met het gezelschap werd gebbqed. 

Nog een leuk spel met het bruidspaar werd gespeeld, waarna de openingsdans volgde. Het begin van de feestavond was daar, dat doorging tot in de late uurtjes.

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo