m

byFeelingz Bruidsfotografie

Home  /  Weddingstories   /  Bruiloft Tapijn kazerne Maastricht – Arwen & Koen

Weer een prachtige bruiloft. Dit keer in de Tapijn kazerne in Maastricht.


Aan het einde van de ochtend arriveerde we bij het bruidspaar. De voorbereidingen van het bruidspaar en de kinderen waren nog aan de gang. De dames waren bij de bruid en de heer bij de bruidegom.  Het was tijd om de jurk en het pak aan te doen. Moeder van de bruid was blij verrast dat haar trouwjurk uit de jaren 70 nauwelijks aangepast was voor de grote dag van haar dochter.
Zodra iedereen er op en top uit zag kwam de ontmoeting. Aangezien de bruid en bruidegom 2 deuren van elkaar af zich bevonden was het leuk de ontmoeting midden op straat te doen. Vol spanning wachtte de bruidegom op zijn bruid.. wat zagen ze er prachtig uit.

Na de eerste ontmoeting met aanstaande, familie en vrienden was het tijd om naar de Tapijn kazerne te gaan. Rondom de kazerne en de knusse straatjes van Maastricht vond de fotoshoot plaats. Er werd geposeerd in een staatje waarna een eigenaar ons meenam naar een eigen binnentuin. Aangenaam verrast hebben we hier nog wat foto’s gemaakt om daarna met de kinderen bij de Tapijn kazerne foto’s te maken.

Inmiddels druppelde alle genodigden binnen. Even een praatje hier en daar totdat het bruidspaar zich klaarmaakte voor de ceremonie. Een mooie sfeer in de kazerne, een prachtige locatie om te trouwen. Wat deze ceremonie bijzonder maakt, is dat moeder van de bruid haar dochter en schoonzoon mocht trouwen. Het zangkoor van de bruid gaf de muziekale begeleiding. De geloften van het bruidspaar naar elkaar, het was allemaal recht uit het hart.

Na het jawoord werd de taart aangesneden en geproost. Een praatje met de gasten, lekker buiten genietend in de zon. Een fijne gezellige sfeer. 
Het diner werd gepresenteerd. Toen hadden wij ook de gelegenheid om zelf even wat te gaan eten. 
Bij terugkomst was de band aan het soundchecken.  Vervolgens kon de openingsdans plaatsvinden onder leiding van de band.  
De bruidegom fluisterde ons nog even in dat hij nog een nummer mee zou spelen, hij had immers gedrumd bij deze band. Wat mooi dat passies van het bruidspaar door de dag heen gedeeld worden met de gasten.

Nog even een foto buiten en ons werk zit erop
Wat een heerlijke ontspannen sfeer gedurende de dag.

Koen en Arwen, wij willen jullie nogmaals feliciteren met jullie huwelijk.

Close

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo