Vandaag ben ik enorm trots en vereerd om aan te kondigen dat ik genomineerd ben voor de prestigieuze Bruidsfoto Award 2024 in de categorie ‘Bruid’. Uit meer dan 800 inzendingen is mijn werk geselecteerd, wat voor mij een bevestiging is van de kwaliteit en creativiteit die ik in mijn fotografie probeer te leggen. De Bruidsfoto Award, vaak de ‘Oscars’ van de bruidsfotografie genoemd, viert dit jaar zijn 19e editie.

De kunst van bruidsfotografie

Voor mij is een trouwreportage meer dan alleen een serie foto’s; het is een artistieke vertelling van de liefde, emotie en verbinding van een bruidspaar. Deze tijdloze herinneringen geven het bruidspaar en hun dierbaren de kans om de schoonheid en oprechtheid van hun speciale dag telkens opnieuw te beleven. Mijn doel is om een venster te creëren naar de vreugde en gelukzaligheid van die dag, een gekoesterde tijdscapsule voor toekomstige generaties.

Het belang van de Bruidsfoto Award

De Bruidsfoto Award wordt georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft. Het is een geweldige manier om hen kennis te laten maken met eigentijdse bruidsfotografie en professionele fotografen in Nederland en België. Zoals Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine, stelt: “De genomineerde bruidsfoto’s illustreren perfect de inspiratie die wij toekomstige bruidsparen willen bieden.”

Een eer voor mij

Ik ben vereerd en enthousiast over deze nominatie. Het is een bevestiging van mijn passie voor bruidsfotografie en mijn toewijding om de mooiste momenten van een trouwdag vast te leggen. Als bruidsfotograaf uit Limburg ben ik extra trots om deze regio te vertegenwoordigen.

Stemmen en prijzen

Met de bekendmaking van de genomineerden is de race nu echt begonnen. Tot en met 16 augustus 2024 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via de website bruidenbruidegom.nl. In september 2024 worden de winnaars in de tien categorieën bekendgemaakt. De foto met de meeste publieksstemmen wint de titel Overall Winnaar 2024, en daarnaast zal één foto de Vakprijs van de vakjury ontvangen.

Deze nominatie is een mijlpaal in mijn carrière en ik kijk uit naar de volgende stappen in deze spannende wedstrijd. Bedankt voor jullie steun en ik hoop op jullie stem!

Stemmen kan op: https://www.bruidenbruidegom.nl/bfa-stemmen/

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo