Aangenaam

Ik ben Ivo de bruidsfotograaf van byFeelingz

Woonachtig in Munstergeleen aan de voet van het Limburgse heuvelland. Waar ik graag wandel en geniet van de mooie natuur. Als bruidsfotograaf in Limburg mag ik de mooiste dagen van mijn bruidsparen vastleggen op mijn unieke en onopvallende manier!

Ik vang al jullie mooie momenten door de tijd stil te zetten met mijn foto's. Jullie zullen in de foto's jullie dag keer op keer herbeleven. Alle grote maar juist ook de kleine leg ik vast. Niet te vergeten vang ik de liefde tussen jullie twee en jullie familie en vrienden in de foto's.


LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

Een bruiloft bestaat uit allerlei geluksmomentjes. De grote tijdens het ja-woord en de "eerste" kus. Maar ook de kleine zoals papa die een traan laat als hij zijn dochter in de jurk ziet. Of de nichtjes die stiekem van de taart staan te snoepen. Maar ook die kleine momentjes die jullie samen hebben!

Allemaal kleine gelukkige momenten, laten we ze samen vangen!

Review

Ze waren van begin tot eind bij ons en deden geweldig werk door op te gaan in het publiek. Dit resulteerde in veel openhartige foto's die ons helpen de dag opnieuw te beleven.

Als jullie jezelf kunnen zijn, kan ik jullie het mooiste vastleggen.

Geen gemaakte plaatjes, maar onzichtbaar aanwezig, zodat ik zonder dat jullie het doorhebben alle mooie momenten kan vastleggen.

Voor mij en mijn team is het van belang dat jullie de dag van jullie leven hebben. Daarbij hoort je zorgen maken of jullie wel goed op de foto staan of of jullie wel goed in beeld komen niet bij!

Jullie vieren feest, het feest van jullie leven.

Meer foto' zien?

Portfolio

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo