Welkom!

Wij zijn bruidsfotograaf byFeelingz

en we leggen jullie liefde vast.

Jullie verhaal verteld met

de mooiste foto's.

Wij zijn Chantal & Ivo

Bruidsfotografen uit het Munstergeleen aan de rand van het mooie Limburgse heuvelland.

Heerlijk, elke keer weer ons onderdompelen in de mooiste dag van een bruidspaar. Van het aankleed moment naar de first look, de ceremonie en daarna een spetterend feest. Wij, Chantal & Ivo, weten alle bijzondere momenten te vangen, die straks in een album de mooiste herinneringen vormen aan jullie bijzondere dag.

Ivo

Chantal

Het technische brein en creatief ontwerper achter byFeelingz. Creatief, perfectionistisch en leergierig omschrijven Ivo. In 1977 geboren in Maastricht en opgegroeid in Berg en Terblijt. Met zijn gezin woont hij tegenwoordig in Munstergeleen. Ivo zorgt ervoor dat de website tiptop in orde is.

Ivo is whiskey liefhebber en houdt zich in zijn vrije tijd graag bezig met koken. Zijn interesse in de technische ontwikkelingen binnen de fotografie wereld maakt dat er steeds weer gestreefd wordt naar vernieuwend beeld en het perfecte plaatje met de nieuwste technieken.

Chantal is naast een getalenteerde fotografe, diegene die het dagelijks contact met de bruidsparen regelt. Geboren in 1987 te Venray, woont ze tegenwoordig met haar gezin in het kleine dorpje Beegden.

Naast fotografie leest Chantal graag een boek en is ze liefhebber van een kop koffie en een goed glas wijn. Voor onze bruidsparen blijft ze op de hoogte van de ontwikkelingen op trouwgebied, om jullie tijdens onze gesprekken te voorzien van de nieuwste informatie en trends die wij jullie kunnen bieden op fotografie gebied.

ONZICHTBAAR EN ONOPVALLEND

Als trouwfotograaf bevinden we ons tussen de gasten. Hoewel jullie gedurende de dag bijna niet zullen merken dat wij er zijn, missen wij geen moment.

Zo krijgen we de meest spontane beelden van jullie, de gasten en de gehele bruiloft.

Chantal en Ivo hebben elkaar leren kennen op de fotografie opleiding. Vanaf het begin was er al meteen een fotografische klik. Dit uitte zich in opdrachten die, ook los van elkaar, vaak nagenoeg hetzelfde resultaat opleverde. Er werd steeds meer samengewerkt om uiteindelijk samen byFeelingz te starten.

We vinden het heerlijk om echte emotie, gevoel en liefde vast te leggen. Waar Chantal zich tijdens een trouwdag richt op details en portretten, is Ivo meer bezig met het overzicht en het vastleggen van de gasten, locatie en de sfeer. Tijdens de ceremonie zal Chantal dan ook bij jullie als bruidspaar blijven, terwijl Ivo meer om de ceremonie heen loopt.

Het grote voordeel van 2 fotografen is dat dit een zeer gevarieerd beeld van de dag geeft. Ook over 25 jaar zullen jullie met plezier terugbladeren in het album.

trouwfotograaf

Een foto betekend zoveel meer

Bruidsfotograaf Limburg

Een herinnering,

Emotie,

Liefde

& een verhaal

Contact

Portfolio

Prijs informatie

Email:

Phone:

06-28446662