Afgelopen donderdag stapte Myrthe en Marc in het huwelijksbootje.

Na de voorbereidingen van het bruidspaar, waar ze zich op en top verzorgd hadden, waren ze helemaal klaar voor de grote dag.  Toen Marc al stond te wachten voor de first look, mocht de vader van Myrthe als eerste haar in de bruidsjurk zien. Hij belde aan en keek naar zijn prachtige dochter.

Even een vader-dochter momentje, waarna Myrthe dan toch echt naar haar Marc mocht lopen. Hij stond al op haar te wachten bij de mooie auto die het bruidspaar deze dag ter beschikking had.

Na de eerste ontmoeting was het toch echt tijd om naar de Stadsbroekermolen te rijden waar het wettelijk huwelijk plaats zou vinden. Door het heerlijke weer vond de ceremonie in de tuin plaats. Tijdens de ceremonie had Myrthe een verrassing. Marc wilde niet echt een luister liedje in de ceremonie, maar Myrthe wist Marc te overtuigen dat toch maar te doen. Na het woord van de Babs verraste Myrthe iedereen om dat luisterliedje, dan ook voor iedereen live te zingen. En wauw, wat was dit mooi gezongen!

Tijd om te proosten en een stukje taart, waarna we op weg gingen voor de fotoshoot. Even een momentje samen met het bruidspaar, even relaxed foto’s maken.

Terug bij de Stadsbroekermolen was het tijd om naar de kerk te gaan. Ook hier een mooie ceremonie met muzikale begeleiding van een strijkkwartet en een organist. De zus van Myrthe verzorgde de zang tijdens de mis. Hoe mooi is een huwelijk als je dit soort persoonlijke stukken toe kan voegen.

Nog wat groepsfoto’s en dan terug naar de Stadsbroekermolen waar de barbecue klaar stond. Als toetje was er een ijsje. Myrthe gaf aan ijs te kunnen scheppen en dat heeft ze dan ook gedaan. Hoe leuk is met als bruidegom een zelf geschept ijsje van je bruid te krijgen op je huwelijksdag.

Tijd voor een feestje. Een mooie openingsdans waarna het feest losbarstte. Er werd gedanst en zelfs pap had de voetjes van de vloer.

En wij zouden byFeelingz niet zijn, als we geen afsluitende foto maken. Dit keer mocht het bruidspaar zich laten gaan met een fles champagne.

Myrthe en Marc, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk.

Amen!

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo