Werkwijze Bruidsfotografie

Let's meet over Coffee

Allereerst moeten we kijken of jullie datum nog vrij is bij ons, dat kan snel en gemakkelijk met de trouwdatumchecker. Vervolgens maken we een afspraak voor een  kennismakingsgesprek in onze studio in Munstergeleen of via Zoom.

Voor de bruidsfotografie is onze onderlinge klik voor ons erg belangrijk. Tijdens het gesprek laten we ons graag meenemen bij al jullie trouwplannen. We denken graag mee wat voor jullie de meest geschikte fotoshoot locatie is en kunnen advies geven over de planning en mogelijkheden.

Ook hebben we verschillende prachtige demoalbums klaarliggen die jullie rustig kunnen bekijken. Graag denken we mee om jullie dag persoonlijk te maken. Stel al jullie vragen, geen idee is te gek!

1

De offerte

werkwijze bruidsfotograaf

Na het gesprek ontvangen jullie van ons een offerte, jullie hebben de tijd om er nog eens een nachtje over te slapen. Zijn er nog vragen, stel ze dan gerust!

Vanaf het moment dat jullie de offerte ontvangen hebben, houden we jullie datum 2 weken in optie. Graag horen we dan ook binnen die twee weken wat jullie besloten hebben. Als jullie ons eenmaal geboekt hebben en voldaan hebben aan de reserveringskosten van 700 Euro dan is het wachten, wachten op de trouwdag.

2

De voorpret

Tijd voor een stukje voorpret, jullie gaan steeds meer details van jullie dag invullen. Als jullie een van onze meest uitgebreide pakketten hebben geboekt zien we elkaar nog voor een pre-wedding shoot.

De pre-wedding shoot zullen we een paar maanden van te voren met jullie inplannen. Even wennen aan elkaar en vast wat mooie foto’s maken die zelfs gebruikt kunnen worden voor de
uitnodiging.

Een week of 2 voor jullie trouwdag spreken we graag het draaiboek nog even kort doorspreken om alle puntjes op de i te zetten.

3

Tijdens de bruiloft

GENIET! Alle voorbereidingen vallen nu samen op jullie perfecte dag en daar moet van genoten worden. Met jullie familie, vrienden maar vooral met elkaar.

Alles is met ons doorgesproken dus geen zorgen. Wij zullen ons tussen de gasten begeven zodat we zo onopvallend mogelijk aanwezig zijn.

Op de momenten dat jullie het meest genieten, letten jullie het minst op ons. Waardoor we de spontane en emotionele momenten kunnen vastleggen. Bij het zien van de foto’s zal dit de herinnering weer direct terug brengen naar deze momenten.

4

Na de bruiloft

Om te beginnen slaan we jullie foto's op onze server en maken we meerdere backups op verschillende locaties. Vervolgens gaan we aan de slag met het selecteren en bewerken van jullie trouwreportage.

Binnen een week na de bruiloft ontvangen jullie een preview van ongeveer 10-15 foto’s, wel zo leuk om al te delen met familie en vrienden!

We bewerken jullie foto’s tot in perfectie in onze eigen unieke stijl. Na 6-8 weken zijn de foto’s klaar en plaatsen we deze in een online galerij waarin jullie de foto's voor het album kunnen selecteren.

5

De levering

Bruidsfotograaf limburg trouwalbum

Als jullie bruidsfoto’s klaar zijn zullen deze via een online galerij te bewonderen zijn. Hier gaan jullie de foto’s die in het trouwalbum terug willen zien kiezen.

Nadat jullie de foto's voor het album gekozen hebben stellen wij een album voorstel op. We nodigen jullie, indien dit mogelijk is, uit om dit voorstel te bespreken onder het genot van een hapje en een drankje, om zo het album van jullie dromen samen te stellen.

Zodat straks het album met jullie unieke verhaal van de bruiloft op tafel ligt.

Als het album bij ons binnen is en door ons gecontroleerd is, zullen jullie het album en de usb stick met de foto’s op hoge resolutie van ons ontvangen. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor wanddecoratie of andere foto producten.

6

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo