“A new baby is like the beginning of all things—wonder, hope, and dream of possibilities.”

— Eda J. LeShan —

zwangerschapsshoot limburg

Hoera! Jullie verwachten een kindje.

Een bijzondere periode breekt aan, 9 maanden lang groeit er een wonderetje in je buik dat wacht tot het geboren mag worden. Terwijl het kindje zich steeds verder ontwikkelt, veranderd het vrouwelijk lichaam.

De rondingen die horen bij de zwangerschap worden steeds meer zichtbaar. Wat is er mooier om nog even te genieten van dit moment voor alle aandacht naar de baby gaat.

Met een zwangerschapsshoot Limburg leggen we deze bijzondere periode in je leven vast. Een prachtige herinnering van een zwangere buik en een prachtig vrouwelijk lichaam.

Tijdens een zwangerschapsshoot staat de mommy to be centraal en zullen we jou op je mooist vastleggen.

byfeelingz zwangerschapsshoot
zwangerschapsshoot sittard

Er zijn verschillende mogelijkheden bij ons voor een zwangerschapsshoot. Op een mooie locatie buiten of in de studio. Buiten maken we graag gebruik van onze zwangerschapsjurken. Dit zijn jurken die de buik extra accentueren.

In de studio kunnen we wat meer artistieke beelden maken. Met het gebruik van een eigen mooi lingerie setje, onze doeken of andere attributen. In combinatie met het licht wat we perfect kunnen sturen komt jou buik mooi uit.

Kortom, voor iedereen is er een passende zwangerschapsshoot te boeken.

Neem contact op

Zwangerschapsshoot prijzen

02

01

BASIC ZWANGERSCHAPSSHOOT Limburg

PLUS ZWANGERSCHAPSshoot Limburg

Een uitgebreide bolle buik fotoshoot in de studio of buiten.  Uitermate geschikt voor een Fine-art fotoshoot met onze zwangerschapsjurken of onze doeken.

 • verschillende settings
 • Vrij gebruik van onze outfits en props
 • Fotografie in de studio of op een buiten locatie
 • Alle foto’s digitaal
 • Foto’s worden geleverd op USB
 • Professionele nabewerking
 • Album 15 x 15 cm, 8 spreads
 • Een bolle buik fotoshoot in de studio. Een shoot met jouw zwangerschap als middelpunt.

 • 1 setting
 • Vrij gebruik van onze outfits en props
 • Fotografie in de studio
 • Alle foto’s digitaal
 • Foto’s worden geleverd op USB
 • Professionele nabewerking
 • € 299

  € 199

  Neem contact op

  Neem contact op

  Een zwangerschapsshoot vindt plaats in week 30-34 van de zwangerschap. Dan is je buik op zijn mooist en jij voelt je over het algemeen nog fit.

  Samen spreken we het beste moment voor jou af, ook afhankelijk van je wensen. Boek vandaag nog je zwangersschapsshoot Limburg @ byFeelingz!

  De mooiste periode in je leven voor eeuwig vastgelegd

  buiten zwangerschapsshoot

  Portfolio

  Tips voor de zwangerschapsshoot

  Moet ik wat voorbereiden?

  Wanneer is de beste tijd?

  Draag niet te strakke kleding of lingerie. Het is niet mooi als je lijnen ziet van de lingerie onder de jurken. Vooral bij de artistieke foto’s waar blote huid te zien is, wil je geen zichtbare strepen van kleding of lingerie die je hebt aangehad.

  Wacht niet te lang. Zwangerschaps fotografie vindt meestal plaats in week 30-34 van de zwangerschap. Dan is je buik op zijn mooist en jij voelt je over het algemeen nog fit. Ook de kans dat je kindje al geboren word is in die periode kleiner.

  Je handen

  Bepaal je kleding vooraf

  Het accent ligt op je buik maar bij veel poses zullen je handen de buik accentueren of op een andere manier aanwezig zijn in het beeld. Zorg ervoor dat je handen en nagels goed verzorgd zijn voor de mooiste resultaten.

  Wil je geen gebruik maken van onze zwangerschapsjurken, dat is geen probleem. De voorkeur is dan om kleding uit te zoeken waar je buik mooi uit komt. Kies daarom je kleding zorgvuldig uit. Vermijd drukke prints, grote opdrukken of teksten op je kleding. Dit geeft alleen maar afleiding van waar het om gaat, je mooie buik. Maar kies wel iets waar jij je comfortabel in voelt.

  GENIET!

  De zwangerschap duurt 9 maanden, maar die is zo voorbij. Geniet van het moment waarbij jij nu centraal staat met je mooie buik. Ontspan en ervaar het moment met de mooiste foto’s als resultaat.