byFeelingz Bruidsfotografie

Alex en Renate moesten het aantal gasten voor hun huwelijksfeest al minderen en toen kwamen er 1,5 week voor hun bruiloft nieuwe maatregelingen die het nog lastiger maakte. Maar dit mocht allemaal de pret niet drukken want ondanks de maatregelen was het een mooie, intieme bruiloft.

Onze dag zou starten met de fotoshoot. Zoals afgesproken troffen we het bruidspaar bij het Koetshuis Kasteel Rijckholt. Een prachtige plek waar we wel wat mooie shots kunnen maken. Helaas was het gras erg nat, waardoor Renate met haar schoenen hier niet echt goed overheen kon. We besloten om nog even binnen een paar foto’s te maken. 

Langzaam kwamen de gasten al binnen druppelen. Het bruidspaar hield zich even afzijdig, terwijl de gasten een drankje aangeboden kregen. 

Tijd voor de gasten om hun plekje te zoeken in de ceremoniezaal en te wachten dat het bruidspaar binnen komt. De muziek start, over de rode loper komen Alex en Renate aan, gevolgd door de kinderen.

Een persoonlijke ceremonie met vele lieve woorden naar elkaar toe. Nog een laatste woordje door de vader van Renate dat vooral gericht is naar de BABS.

Tijd voor de felicitaties, de taart en de toast.

Er werden vele ellebogen geschud en cadeaus in ontvangst genomen. Terwijl ondertussen de bubbels werden ingeschonken. Even een momentje om te toasten op het kersverse bruidspaar.

De taart werd klaar gezet. Het bruidspaar kwam erbij om hem aan te snijden, waarna iedereen genoot van een stuk taart. Uiteraard mochten wij ook meegenieten van een heerlijk stukje taart. Wij houden van lekkere taart!

De bewolking van de ochtend was weggetrokken en was zelfs het zonnetje door gekomen. Naar buiten voor de groepsfoto’s en wat shots nog van het bruidspaar. Terwijl iedereen buiten genoot van een hapje en een drankje zat ons werk er weer op. 

Alex en Renate, gefeliciteerd met jullie huwelijk, veel geluk samen.

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo