Wie is ivo

Bruidsfotograaf Limburg

Natuurlijk leren jullie mij niet zomaar kennen door een lap tekst. Hoe vat je nu in een paar woorden samen wie je bent, wat je passies zijn, je levensverhaal en waar je echt blij van wordt?

Maar goed, ik ga een poging wagen om jullie een beetje een idee te geven van wie ik ben, zonder dat het een roman wordt.

 

Mijn gezin

Om te beginnen, mijn gezin. Samen met mijn vrouw Renate heb ik een geweldige zoon, Jamie. We proberen zoveel mogelijk quality time samen door te brengen. Een ontspannende wandeling, lekker op de bank een filmpje kijken, you name it!

 

Wandelen

Wandelen is echt mijn ding! Lekker de natuur in, alle stress van me af laten glijden. En dan gewoon simpelweg wandelen in het prachtige heuvelland van Limburg, met de eerste heuvels op nog geen 50 meter van mijn huis.

Maar het beperkt zich niet tot mijn achtertuin; ik ben ook dol op het ruige landschap van de Ardennen. En het liefst nog hogerop, in de bergen, mijn andere grote liefde!

 

De Alpen

Waar spot je mij op vakantie? Juist, in de Alpen, bij voorkeur het Oostenrijkse gedeelte. Die ruige natuur, houten hutten, heerlijk eten en die gezellige bevolking. Puur genieten van ontspanning, wandelen, en smullen van lekker eten! Mijn gezin is hier ook altijd in hun nopjes, samen wandelingen maken en belanden bij een berghut voor een smakelijke jausenplatte met een goed glas wijn of weizen bier.

Niet voor niets heb ik het Oostenrijkse landschap gekozen voor mijn after wedding shoots. Het stoere landschap vormt een perfect contrast met de pracht van een bruidspaar in trouwkleding.

 

Klussen

Ik ben ook dol op klussen in en om het huis. Wat ik zelf kan, doe ik graag zelf. Maar maak je geen zorgen, als het nodig is, roep ik de hulp van professionals in!

Ik heb zelf de verbouwing van ons huis gedaan, met hulp van lieve familie en vrienden, anders was het me nooit gelukt. Later hebben we ook een heerlijke overkapping met sauna in de tuin laten bouwen, waar we vele gezellige avonden doorbrengen.

 

bbq

Wat ik niet moet vergeten te vertellen is dat ik een echte bbq fan ben. Onder mijn zelf gebouwde overkapping heb ik dan ook een heuse buiten keuken. Hier bereid ik op de bbq de lekkerste gerechten, zelfs met kerst sta ik achter de bbq een heerlijk stuk vlees te bereiden! 

 

Heel blij met onze keuze voor deze fotograaf. Mooie foto’s, fantastisch album en, ook niet onbelangrijk, leuke mensen! We voelden ons op ons gemak en het resultaat was top. Zeker een aanrader!

Waarom ik bruidsfotografie doe

Ik rolde erin, zoals veel andere fotografen. Wanneer je begint met fotografie, probeer je van alles vast te leggen. Maar op een gegeven moment ontdek je waar je passie echt ligt. Ik hou van de liefde tussen twee mensen en de emoties die daarbij komen kijken. Het geeft me een kick als ik weer een traan heb weten te vangen!

Het is gewoon verslavend en het verveelt nooit. Elke bruiloft is anders, en elke keer haal ik inspiratie uit de kleine dingen. Het maken van een prachtig verslag van de dag is waar ik voor sta en wat me drijft om jullie de meest mooie herinneringen te bezorgen.

.

Ivo aan het werk op een bruilot

Don't shoot what it looks like..., shoot what it feels like

Een uitspraak van de amerikaanse fotograaf David Alan Harvey. En het motto waarmee ik fotografeer! Jullie verhaal vastleggen in het moment, zodat elke foto het gevoel van jullie dag weer terugbrengt. 

aan het werk bruidsfotograaf

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo