Trouwalbums

Jullie trouwdag is geweest, alle foto’s zijn klaar. Die wil je dan toch ook graag terug zien in een prachtig trouwalbum.

Ik ben met veel zorg opzoek gegaan naar de beste leverancier voor het maken van de trouwalbums. Hierbij zijn we uitgekomen bij een leverancier die in Griekenland gevestigd is. zij leveren albums die handgemaakt zijn en heeft vele mogelijkheden om jullie trouwalbum compleet naar wens te maken.

Die niet alleen nu, maar ook over jaren nog steeds mooi zijn.Het mooie aan de trouwalbums is dat deze flatlay pagina’s hebben. Dit houd in dat de pagina mooi over de hele breedte doorlopen, woordoor de trouwfoto’s mooi verdeeld kunnen worden. Daarnaast zijn de pagina’s nog eens extra dik voor een stevige en luxe uitstraling.

HERBELEEF JULLIE BRUILOFT KEER OP KEER IN EEN TROUWALBUM

Als bruidsfotograaf weten als geen ander, hoe jullie bruidsfoto’s op de mooiste manier jullie dag zal vertellen in het trouwalbum. Uiteraard hebben jullie hier wel invloed op.

Jullie geven bij ons aan welke foto’s in het album dienen te komen, daarna ga ik aan de slag. Doordat ik bij het samenstellen rekening houden met het verhaal van jullie dag, zal het gevoel van de bruiloft keer op keer herbeleefd worden.

Na het eerste voorstel van het album zullen we het samen met jullie helemaal naar wens maken. Daarvoor nodigen we jullie graag uit in de studio als dit mogelijk is.

Jullie album is qua inhoud helemaal naar wens. Maar niet alleen de inhoud is belangrijk, ook de omslag van het album moet helemaal bij jullie passen.

In onze pakketten zit al een album. Deze is uiteraard te upgraden met verschillende mogelijkheden. Denk aan een groter formaat of ander materiaal voor de omslag. Ook kunnen jullie extra spreads toevoegen om nog meer van de mooiste bruidsfoto’s in het album terug te zien.

Voor extra personalisatie is een embossing of een album met fotocover mogelijk.

Dus genoeg opties om jullie album compleet te maken.

Trouwalbum omslag keuze
01

FOTO’S SELECTEREN

Jullie geduld word beloond. De trouwfoto’s zijn bewerkt en klaar om te bekijken. Via de online galerij staan de foto’s voor jullie klaar. Jullie gaan deze op het gemak bekijken. De mooiste foto’s wil je natuurlijk graag in het album terug zien. Daarom kunnen jullie de foto’s een hartje geven om jullie selectie bij ons aan te geven. Vervolgens maken wij een voorstel voor jullie trouwalbum.

Trouwalbums
02

SAMEN MAKEN WE JULLIE ALBUM

Als wij het voorstel voor jullie trouwalbum klaar hebben krijgen jullie deze via een link te zien. We nodigen jullie uit om samen met jullie het album helemaal naar wens te maken. Onder het genot van een hapje en drankje zullen we samen met jullie het album nalopen. Is de layout niet helemaal naar wens of hebben jullie toch liever een andere foto, dat kan allemaal. We zorgen er samen met jullie voor dat het album perfect is. Als de inhoud naar wens is zoeken jullie de omslag voor het album uit om het helemaal af te maken.

03

AFLEVEREN

Als jullie trouwalbum besteld is moeten we wachten en wachten. Het duurt ongeveer 3-4 weken voor het album bij ons binnen komt. Als deze eenmaal bij ons geleverd is zullen wij het album zorgvuldig controleren. De usb stick word ondertussen vol gezet met jullie bruidsfoto’s.Is alles compleet dan zullen we jullie gaan verblijden door de foto’s en het trouwalbum af te leveren.

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo