Jullie trouwdag is een van de meest bijzondere dagen van jullie leven, en het vastleggen van deze speciale dag is van groot belang. Het kiezen van de juiste bruidsfotograaf kan daarom een lastige taak zijn. Bij byFeelingz begrijpen we dit en we bieden daarom de mogelijkheid niet één, maar twee professionele bruidsfotografen te boeken om jullie trouwdag vast te leggen.

Jullie vragen je misschien af waarom twee fotografen beter zijn dan één? Allereerst kunnen twee fotografen op twee verschillende plekken tegelijkertijd zijn. Terwijl de ene fotograaf zich bezighoudt met het vastleggen van de voorbereidingen van de bruidegom, kan de andere fotograaf bij de bruid zijn. Hierdoor missen jullie niets van de voorbereidingen en hebben jullie achteraf twee perspectieven om samen te bekijken.

Maar niet alleen tijdens de voorbereidingen is het fijn om twee fotografen te hebben. Tijdens de ceremonie kunnen we vanuit verschillende hoeken fotograferen, waardoor we de beste momenten vanuit verschillende perspectieven vast kunnen leggen. De ene fotograaf kan bijvoorbeeld dichtbij het bruidspaar staan terwijl de andere fotograaf zich meer op de gasten kan richten en de spontane momenten kan vastleggen.

Tijdens de fotoshoot kunnen we ook verschillende perspectieven gebruiken om het beste resultaat te bereiken. De ene fotograaf kan bijvoorbeeld een overzichtsfoto maken, terwijl de andere fotograaf zich concentreert op close-up shots. Zo krijgen jullie een gevarieerd en dynamisch beeld van jullie trouwdag.

Maar er zijn nog meer voordelen. Met twee fotografen hoeven we geen moment te missen. Terwijl de ene fotograaf zich richt op het fotograferen van de gasten, kan de andere fotograaf bijvoorbeeld een bijzonder moment tussen jullie en een dierbare vastleggen. We kunnen ook gemakkelijk groepsfoto’s maken, omdat we snel kunnen schakelen tussen verschillende hoeken.

Bovendien zijn wij als team perfect op elkaar ingespeeld. We begrijpen elkaar zonder woorden en kunnen daardoor snel en effectief samenwerken. Hierdoor kunnen we een aantal bijzondere en toffe shots maken die jullie anders misschien zouden missen.

Kortom, met twee bruidsfotografen van byFeelingz ben je verzekerd van een professionele en complete reportage van jullie trouwdag. Door onze samenwerking kunnen we jullie trouwdag vanuit verschillende perspectieven vastleggen en missen we geen enkel moment. Zo hebben jullie achteraf een prachtige en dynamische herinnering aan jullie speciale dag.

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo