Een van de laatste bruiloften van 2021 voor ons. Na lang uitstellen vanwege Corona mocht de bruiloft van Wiljan en Chirley dan eindelijk door gaan.

Bij aankomst zaten de haren al in de krulspelden en werd de make-up verzorgd. Chirley liet zich lekker verwennen door de visagiste. Wiljan mocht zich bij zijn ouders omkleden. Gezonde spanning was aanwezig.
De jurk werd aangetrokken en pap mocht zijn dochter voor het eerst zien. Wat was hij trots.
Tijd voor de first look met Wiljan. Daar kwam hij dan aanrijden in de Camaro onder toeziend oog van familie en vrienden. Chirley wachtte binnen totdat Wiljan klaar stond voor de first look.

We vertrokken naar de kasteelruΓ―ne in Asten voor de fotoshoot. Een mooie locatie, maar het was er door de regen van eerdere dagen minder toegankelijk in de witte jurk. Dat mocht de pret niet drukken, er werden evengoed mooie en hilarische foto’s gemaakt.

Eenmaal aangekomen bij Innesto werd er geproost, waarna het diner al snel volgde. Er werd heerlijk gegeten en daarna nog even een momentje voor het bruidspaar zelf.

Buiten werd alles in klaar gemaakt voor de ceremonie. Gaskachels aan, dekentjes bij de stoelen. Een sfeervolle omgeving om een ceremonie te houden, ook al is het tegen het einde van oktober.

Na de ceremonie snel naar binnen om op te warmen en het bruidspaar te feliciteren. Nog een laatste woordje van de ceremoniemeester en het bruidsboeket gooien, nouja gooien, de kinderen van Wiljan en Chirley mochten 2 boeketjes uitreiken aan de vrijgezelle dames. Waarna het bruidspaar iedereen verraste met een openingsdans!

Het feest kon nu eindelijk losbarsten.

Wiljan & Chirley, gefeliciteerd met jullie huwelijk.

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo