Onze eerste bruiloft van het jaar, heerlijk weer aan de slag om mooie bruidsparen vast te leggen op een van de mooiste dag van hun leven. Na geruime tijd van uitstel vanwege corona konden Caroline en Joe eindelijk in het huwelijksbootje stappen.

Vanuit Engeland kwam het bruidspaar naar Nederland. Caroline bereidde zich voor bij haar ouderlijk huis, terwijl Joe zich in een hotel voorbereide. 

Caroline was al op tijd klaar en wachtte geduldig op haar aanstaande. Eindelijk kwam daar de auto aangereden. Joe wachtte aan het begin van het pad totdat Caroline naar buiten kwam. Een mooie eerste ontmoeting. 

De wens was om even naar oma in het verzorgingshuis te gaan. Oma had even nodig te beseffen dat Caroline en Joe gingen trouwen, maar wat vond ze haar kleindochter mooi. Kleine meisjes worden groot! Even knuffelen en praten met oma, een intiem momentje voor we verder moesten voor de fotoshoot.

Het vijverpark was een mooie plek om hier foto’s te maken. Met bloesem in de bomen, bloemetjes in het gras, heelijk even samen genieten terwijl er foto’s gemaakt werden waarna we naar Kasteel Limbricht vertrokken waar het bruidspaar de rest van de dag zou doorbrengen.

Inmiddels hadden de gasten zich verzameld op de binnenplaats om het bruidspaar op te wachten. 

 De zon scheen, de ceremonie kon buiten plaats vinden. Omdat Caroline en Joe een gemixt gezelschap hadden uit verschillende landen werd de ceremonie zowel in het Nederlands als in het Engels voorgedragen.

De taart werd klaar gezet, drankjes werden ingeschonken. Tijd om te borrelen en bij te praten met iedereen en te genieten van het zonnetje.  

Nog even de groepsfoto’s maken voor het diner geserveerd zou worden. Waarna het voor ons ook even klaar was. 

Tijd om te eten en even bij te komen, onze spullen in de zaal klaar te zetten voor de feestavond en de openingsdans.

Wat een mooie zonnige, liefdevolle dag was het voor Caroline en Joe.

Nogmaals gefeliciteerd met jullie huwelijk.

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo