Afgelopen weekend stapte dan eindelijk, na 2 jaar wachten, Kim en Nadine in het huwelijksbootje.

We mochten het bruidspaar treffen in hotel Riche. Na een kort overleg zijn we opzoek gegaan naar de plek waar de first look plaats ging vinden. Het hele hotel door wandelen, maar uiteindelijk leek de bar dan toch de beste plek.

De voorbereidingen waren al in volle gang. Haar en make-up werden tot in de puntjes verzorgd. Er werd verhuisd met de kleding om ook dit vast te leggen. Tijd om eindelijk de trouwkleding aan te trekken. 

Voorzichtig werd Nadine door het hotel geloodst naar de bar waar ze op Kim wachtte. Daar kwam ze dan aanlopen in een prachtige jurk. Even een momentje met z’n 2 om elkaar te ontmoeten en te bewonderen. Samen gingen we naar de kasteel ruΓ―ne voor de fotoshoot. Wat een wind en felle zon hadden we, vooral op het bovenste stukje van de ruΓ―ne waaide het bruidspaar bijna weg. Op zoek naar plekjes met wat minder wind.

Na de fotoshoot mochten we naar La Caverne waar het bruidspaar elkaar het Ja-woord mochten geven. Een prachtige locatie, sfeervol en intiem. De gasten werden opgevangen en naar de ceremonie ruimte geleid. Waarna het bruidspaar hun binnenkomst maakte, beide werden ze weggegeven door hun vader.

Een toost werd uitgebracht en samen werd er geborreld totdat het tijd was voor het diner. Een heerlijk buffet werd klaargezet. Voor ieder wat wils. Met als toetje, de bruidstaart. Inmiddels was de feestzaal ook klaar om het feest te starten. De avond gasten kwamen binnendruppelen waarna de openingsdans werd ingezet en het feest losbarstte.

Nadine en Kim, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk.

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo