Cees & Liesbeth - Kasteel Eykholt - bruidsfotograaf Limburg

Wat een heerlijke dag, Cees en Liesbeth zijn in het huwelijksbootje gestapt. Al vroeg waren we bij het bruidspaar aanwezig om hun dag vast te leggen. Een korte begroeting van hun samen waarna Cees met hun zoon naar zijn ouders vertrok en Liesbeth met hun dochter in huis bleef voor de voorbereidingen. Moeder en dochter werden mooi opgemaakt en het haar werd klaargemaakt voor de speciale dag.Β 

Een emotionele ochtend toen dierbare ook naar het huis kwamen voor de voorbereidingen. Haren netjes, make-up goed, aangekleed en met gesloten ogen voor de spiegel gezet. Open je ogen maar, daar was die blik. Een blik vol emotie om jezelf te zien, zo mooi en helemaal klaar voor het ja woord.

Dan is het tijd voor het echte werk. Op naar kasteel Eyckholt in Roosteren waar de ceremonie plaatsvindt. Hun verhaal door de babs verteld en gevolgd een mooie ceremonie door de dominee. Na het ja-woord en de ringen was er tijd om te toasten en de bruidstaart aan te snijden. Een hapje, drankje en even bijpraten met de gasten, gevolgd door het diner.

De kinderen kregen de gehele dag alle vrijheid om te spelen met als afsluiting voor hun een kinderdisco. Na de disco tijd om afscheid te nemen van de kinderen en het avondfeest te starten met de openingsdans. Nog even een foto onder de mooie boom buiten, waarna voor ons de dag erop zat.

Terug kijkend op een ontspannen, leuke en spontane dag willen wij Cees en Liesbeth feliciteren met hun huwelijk en veel geluk samen.

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo