Ook vandaag beloofde het weer een mooie dag te worden. Valerie en Laurens stapte samen in het huwelijksbootje bij Kasteel Limbricht.

We mogen de voorbereidingen van beide vast leggen in het ouderlijk huis van Laurens. Ieder ‘opgesloten’ in hun eigen kamer zodat er niets onthult kon worden. Heel voorzichtig werd de jurk meegenomen om deze op de foto te zetten. Niemand te zien, en terug brengen naar de kamer waar deze hangt te wachten om aangetrokken te worden. Op het moment dat de jurk van de kast gehaald werd, krrrrrrak Oh nee, is dat de jurk??? Gelukkig niet, het is enkel de sluit van moeders jurk. Gelukkig is er naald en draad in de buurt om dit snel te verhelpen.

Nog de laastst puntjes op de i, parfum spuiten en klaar voor de ontmoeting.

Iedereen stond buiten te wachten totdat Valerie naar haar Laurens mocht lopen. Wat is het een mooi bruidspaar! 

Terwijl iedereen al richting het kasteel vertrekt wacht ik met het bruidspaar nog even voor vertrek. Een paar foto’s in de tuin en dan mag het bruidspaar ook vertrekken.

Over de lange laan komen ze bij het kasteel aangereden. Altijd een prachtig gezicht met die bomen aan weerszijde.

Eenmaal op locatie was het tijd voor de ceremonie. Met het intieme gezelschap, buiten voor het kasteeltje werd het ja-woord gegeven, de geloften uitgesproken en de eerste kus gegeven.

Proosten en de taart aansnijden, tijd om te gaan genieten. Ondertussen word er nog even gedacht aan het insmeren met zonnebrand, want wat boft het bruidspaar met de zon vandaag. 

Even kletsen met de gasten voordat we nog even weg gaan voor de fotoshoot. Genoeg mooie plekjes zijn hier te vinden om prachtige foto’s te maken.

Valerie en Laurens, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk.

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo