byFeelingz Bruidsfotografie

Afgelopen zaterdag trouwde Thijs en Charlie bij Kasteel Limbricht.

Het was een ontspannen ochtend. Charlie werd klaargemaakt voor haar bruiloft. Het haar zat al lekker in de krul terwijl de make-up gedaan werd. De één na de andere kwam even binnen wandelen voor een praatje.

Tijd om de jurk aan te trekken en te verstoppen voor Thijs.

Thijs trok in een andere kamer zijn pak aan waarna hij vervolgens onder aan de trap op Charlie wachtte. Daar kwam ze dan, onder te toeziend oog van dierbare vrienden en familie kwam ze de trap af lopen. 

Nadat iedereen elkaar begroet had stond er een kleurrijke taart te wachten om aangesneden te worden. Speciaal voor de kinderen met veel kleur en snoep.

Even een stukje taart voordat het bruidspaar met ons mee ging voor de fotoreportage.

Rondom het kasteel vinden we mooie plekjes om foto’s te maken. 

Bij terugkomst staat de lunch al klaar. Met z’n alle een hapje eten voordat de ceremonie begon. Thijs en Charlie zijn eerder die week al officieel getrouwd. Maar nu was er een hele persoonlijke ceremonie. De broer van Charlie leidde de ceremonie. Hij nodigde 3 sprekers uit om iets te vertellen over Thijs en Charlie en over de toekomst. Heel persoonlijke verhalen.

Tijd voor een drankje. Er werd lekker geborreld en het bruidspaar kwam bij iedereen langs voor een praatje. Langzaam werd het steeds kouder en was het fijn om naar binnen te kunnen gaan voor het diner. 

Aan mooie lange tafels zat het hele gezelschap gezellig te dineren.

Na het diner trok iedereen zich even terug om zich klaar te maken voor het feest. Het werd geen gewoon feest. Maar een echte party! Iedereen verkleedde zich. Verkleed in vele vrolijke felle kleuren en dirndls kwamen de gasten de feestzaal in. Het bruidspaar arriveerde ook waarna gelijk de openingsdans volgde en het feest losbarstte tot middernacht. 

Wij feliciteren Weber b.v. met het huwelijk.

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo