Onze laatste bruiloft voor 2021. Wat keken we hier naar uit, met name omdat we op een te gekke locatie mochten shooten met het bruidspaar, namelijk de oude smederij in Epe.

Maar eerst mochten we beide bij het bruidspaar de voorbereidingen vastleggen. Chantal ging zoals gewoonlijk naar de bruid en Ivo naar de bruidegom. De make-up was al gedaan en het haar zat in de krulspelden. Het gebruikelijke rondje door huis om een plekje te zoeken voor de jurk en sieraden te fotograferen. 

Na een seintje mag Sjoerd aan komen rijden om zijn Cindy op te halen. Buiten voor de deur wachtte hij totdat Cindy naar buiten kwam. WAUW wat zien ze er beide mooi uit. Na een begroeting van familie, vrienden en bekenden vertrok het bruidspaar naar de school waar ze beide les geven. Een warm welkom door de mentorklas van Cindy.

Na een hapje en een drankje was het tijd om door te rijden naar de fotoshoot locatie, de Smederij in Epe. Ruime tijd om hier ontspannen foto’s te maken en even te lunchen voordat we met het pondje de Ijssel over moesten naar de locatie voor de ceremonie en het feest.

Aangekomen bij de Logtenberg waar de ceremonie plaats vond. De gasten mochten plaats nemen in de zaal voordat het bruidspaar onder begeleiding van life zang binnen kwam. Aangezien Cindy franse les geeft was het liedje waarmee ze de zaal binnen kwam ook in het frans gezongen. Zo mooi om het op deze manier nog persoonlijker te maken. 

Een hele persoonlijke ceremonie volgde waarbij nog meer life gezongen werd.

Eindelijk zijn ze dan getrouwd. De felicitaties worden in ontvangst genomen waarna de bruidstaart aangesneden word. Nog even tijd om groepsfoto’s te maken waarna iedereen zich in de zaal verzamelde voor het diner waar we heerlijk gegeten hebben. 

Voor ons tijd om de feestzaal te betreden. Wat voorbereidingen te treffen voor de avond gasten binnen komen. Na de felicitaties kwam dan eindelijk de openingsdans waarna het feest los barstte.

Cindy en Sjoerd, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk.

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo