Na uitstel begin dit jaar vanwege de corona stapte afgelopen vrijdag eindelijk Bettine en John in het huwelijksbootje in het Brabantse Deurne. 

Vroeg uit de veren voor het bruidspaar, de kapper was om half 6 al aanwezig.

Niet veel later kwamen wij ook binnen, tijd om aan de slag te gaan. Haar, make-up alles werd vastgelegd, de jurk werd van boven gehaald en vond een mooi plekje in de tuin voor de foto’s, net als het pak, de sieraden van Bettine, trouwringen maar ook de cadeautjes voor de kinderen werden vastgelegd. 

Inmiddels worden de kinderen wakker, dochtertje komt naar beneden, mama wat ben je mooi!

Voor John duurde het allemaal erg lang. Hij moest boven wachten tot Bettine klaar was, maar uiteindelijk mocht hij dan ook zijn pak aan. Nou ja pak…. Eerst hemd, colbert en een Hawaii broek om zijn aanstaande te verrassen. Hilariteit alom bij de first look in de achtertuin, de sfeer zat er in de ochtend al meteen goed in!

Tijd om te vertrekken voor de shoot waarbij we verschillende locaties zijn aangegaan.

Klein Costa Rica in Someren, kasteelruïne in Asten en bij café Beekman en Beekman in Deurne, de plek waar ze zich hebben leren kennen. Stuk voor stuk allemaal mooie locaties voor de trouwreportage. 

Lunchtijd, gezellig tafelen met alle daggasten in de buitenlucht bij het Dinghuis naast de ruïne van het Groot kasteel/ huis te Deurne. 

Na de heerlijke lunch verplaatste iedereen zich naar Museum de Wieger waar in de gezellige binnenplaats de ceremonie zou plaatsvinden. John wacht zijn bruid op, de muziek gaat aan en hun 2 kinderen lopen naar voren.  Gevolgd door Bettine en haar vader die haar haar zal weggeven aan haar toekomstige man. 

Een mooie ceremonie met emotionele woorden van het bruidspaar naar elkaar. Het ja-woord, de ringen en het tekenen van de akte. Zelfs de kinderen mochten tekenen en kregen ook een cadeautje bij het uitwisselen van de ringen.

Tijd om naar de volgende locatie te gaan. Op het terras waar de felicitaties in ontvangst werden genomen, de taart werd aangesneden en een praatje met iedereen gemaakt werd. Een gezellig samenzijn.

Het diner volgde, een heerlijk 3 gangen menu waar ook wij een vorkje van mee mochten pikken. Nog even met het bruidspaar naar buiten. Ze wilden graag een zonsondergang foto. Daar was nu het moment voor.

Nog even een moment voor hunzelf voordat het feest begint. De gasten komen binnen druppelen, het bruidspaar komt ook binnen. De felicitaties en cadeaus worden in ontvangst genomen waarna het tijd werd voor de openingsdans waarna het feest werd geopend. 

Bettine en John, nogmaals gefeliciteerd met jullie huwelijk.

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo