byFeelingz Bruidsfotografie

Heerlijk, weer een hele dag meegenieten met een bruidspaar en nog allemaal op loopafstand bij elkaar.

Zoals gebruikelijk starten we apart. Ivo bij de bruidegom en Chantal bij de bruid. De voorbereidingen zijn in volle gang. De kat word nog even gevangen voor de jurk aan kan en dan word het even puzzelen om Selina in de jurk te rijgen. Jordy staat al helemaal klaar en staat te popelen om zijn bruid te zien.

Eindelijk is het zover, Selina is klaar. Tijd voor de first look. Normaal staat de bruidegom op zijn bruid te wachten, maar dit keer is het andersom. Een klein stukje met de auto, trapje aflopen en daar staat zijn bruid op hem te wachten. 

Even een momentje met z’n 2 om vervolgens naar het kerkje te lopen waar het wettelijke huwelijk plaats gaat vinden. Een ceremonie met mooie geloften naar elkaar toe, het ringen wisselen en die intense kus. Eindelijk zijn Jordy en Selina man en vrouw.

Tijd voor een toost en een hapje. Er worden in de tuin broodjes geserveerd terwijl iedereen de gelegenheid neemt om het bruidspaar te feliciteren. We nemen Jordy en Selina mee de tuin in voor de fotoshoot. Niet al te lang want we worden nog in de kerk verwacht voor het kerkelijk huwelijk.

Te voet vertrekken we met z’n alle naar de kerk. Ook hier een mooie ceremonie waarin ze elkaar trouw beloven. Waarna ze buiten overgoten werden met rozen blaadjes. Terug naar het kerkje waar het wettelijke huwelijk voltrokken werd. Want ook hier werd de rest van de dag en avond doorgebracht. 

De barbecues kwamen te voorschijn, maar al snel werd er geattendeerd dat er regen kwam. Nog voor het vlees klaar was werd alles in veiligheid gebracht en extra maatregelen tegen de regen getroffen waarna alsnog het vlees gebraden kon worden. Het regende een tijd goed door, maar dat liet het feest niet in het water vallen. Iedereen kon lekker smullen van het eten. Aansluitend was er voor iedereen een stuk bruidstaart.

Helaas kon de openings dans door de regen niet door gaan. Maar zoals het bruidspaar graag wilde, werden we beloond met een zonsondergang om nog een mooie foto te maken.

Onze dag zat erop. Heerlijk kunnen genieten van alle geluk en liefde deze dag.

Jordy en Selina, nogmaals gefeliciteerd met jullie huwelijk.

LIFE IS ALL ABOUT THE LITTLE HAPPY MOMENTS IN BETWEEN.

LET’S CAPTURE THEM TOGETHER!

Instagram

@byfeelingz

Follow Us

info@byfeelingz.nl

Chat openen
Hi, leuk wat van je te horen!

Ik hoor graag van jullie plannen, dus voel je vrij om me een berichtje te sturen.

Groet, Ivo